WAT U MOET WETEN VOORDAT U CANNABIS MET EDIBLES PROBEERT

Een coffeeshop is in Nederland een legaal verkooppunt van wiet, ook kan je hier een lekker bakkie koffie nemen, maar dat is meestal niet waarom mensen naar een coffeeshop gaan. Naast de verkoop van wiet kun je ook gezellig samenkomen met wat vrienden, of een ontspanningsruimte creĆ«ren. 

Handel in wiet onderling is niet legaal, daarom bestaan coffeeshops, zo kan je alsnog je wiet halen. Maar nu op een veiligere en betrouwbare manier. Ook mogen hier geen minderjarige naar binnen komen, ook niet voor een bakje thee. Ze zijn echt verboden. 

De politie laat coffeeshops wel met rust, behalve als zij of de klanten overlast veroorzaken, dan wordt er natuurlijk gewoon politie gebeld. Bij een coffeeshop waarvan je daar geen last van gaat hebben is Greenhouse Secret Farmers, zij zitten in Den-Haag en zijn een erg goede coffeeshop. Hier kan je rustig je wiet kopen of joints en zelfs wietzaadjes om je eigen wietplantje te kweken. Ook dit is legaal in Nederland, wel is het aantal wietplantjes beperkt en is het natuurlijk niet de bedoeling dat je er meer toegestaan hebt. 

Dus wanneer je in Den-Haag bent en je hebt zin in een wietje, weet je al waar je moet zijn. Ik hoop dat je net zulke goede ervaringen heb als ik